فواید کیله (موز)

OnlineGeneral-information.blogspot
فواید کیله (موز)

ترکیبات:

از لحاظ ترکیبات شیمیایی طبق تحقیقاتی که مؤسسه ملی قلب به عمل آورده در کیله دو ماده شیمیایی بسیار مهم به نام های سروتونین و نوراپی نفرین وجود دارد. سروتونین عضلات صاف روده ها را تحریک می کند و نوراپی نفرین برای معالجه برخی از انواع بیماری های قلبی کاربرد دارد.

فواید:

  1. منبع غذایی مطلوب کم چربی و پرانرژی
  2. کمک به حفظ مقدار قند خون
  3. بهبود مشکلات مغزی و عصبی
  4. کمک به کاهش فشار خون
  5. حفاظت از ابتلا به بیماری های قلبی
OnlineGeneral-information.blogspot
فواید کیله

خواص موز:

  1. جوشانده کیله برای قطع خونریزی مفید است.
  2. کیله مدر است.
  3. کیله سبب تقویت قدرت بینایی در بزرگسالانمی‌شود.
  4. کیله می‌تواند به کسانی که در تلاش برای ترک سیگار هستند، کمک کند. ویتامین B6 و B12، پتاسیم و منیزیم موجود در کیله به بدن در رهایی از اثرات کنار گذاشتن نیکوتین کمک می‌کند.
  5. ارزش غذايي کیله برابر است با گوشت فقط فاقد مواد چربي و كلسيم مي‌باشد.
  6. کیله نرم كنندة سينه است.
  7. اشخاصي كه اوره اضافي در خون دارند مي‌توانند در برنامه غذايي خودشان کیله را بگنجانند.
  8. کیله محرك شهوت است.
  9. کیله خون‌ساز است به خاطر وجود آهن.
  10. کیله نشاط آور است.
  11. کیله تأمين كنندة مواد معدني مورد نياز بدن مي باشد.
  12. میوه کیله برای درمان زخم های سرطانی مفید است.

مصرف کیله در افراد ضعيف و لاغر:

  • کیله خون‌ساز است و برای اشخاص لاغر و کم‌خون بسیار ضروری است.
  • برای درمان ضعف بدن بهتر است کیله به همراه عسل مصرف شود.

نظرات