|
فواید کیله (موز) |
ترکیبات:
از لحاظ ترکیبات شیمیایی طبق تحقیقاتی که مؤسسه ملی قلب به عمل آورده در کیله دو ماده شیمیایی بسیار مهم به نام های سروتونین و نوراپی نفرین وجود دارد. سروتونین عضلات صاف روده ها را تحریک می کند و نوراپی نفرین برای معالجه برخی از انواع بیماری های قلبی کاربرد دارد.
فواید:
- منبع غذایی مطلوب کم چربی و پرانرژی
- کمک به حفظ مقدار قند خون
- بهبود مشکلات مغزی و عصبی
- کمک به کاهش فشار خون
- حفاظت از ابتلا به بیماری های قلبی
|
فواید کیله |
خواص موز:
- جوشانده کیله برای قطع خونریزی مفید است.
- کیله مدر است.
- کیله سبب تقویت قدرت بینایی در بزرگسالانمیشود.
- کیله میتواند به کسانی که در تلاش برای ترک سیگار هستند، کمک کند. ویتامین B6 و B12، پتاسیم و منیزیم موجود در کیله به بدن در رهایی از اثرات کنار گذاشتن نیکوتین کمک میکند.
- ارزش غذايي کیله برابر است با گوشت فقط فاقد مواد چربي و كلسيم ميباشد.
- کیله نرم كنندة سينه است.
- اشخاصي كه اوره اضافي در خون دارند ميتوانند در برنامه غذايي خودشان کیله را بگنجانند.
- کیله محرك شهوت است.
- کیله خونساز است به خاطر وجود آهن.
- کیله نشاط آور است.
- کیله تأمين كنندة مواد معدني مورد نياز بدن مي باشد.
- میوه کیله برای درمان زخم های سرطانی مفید است.
مصرف کیله در افراد ضعيف و لاغر:
- کیله خونساز است و برای اشخاص لاغر و کمخون بسیار ضروری است.
- برای درمان ضعف بدن بهتر است کیله به همراه عسل مصرف شود.
نظرات
ارسال یک نظر
دوستان عزیز لطفن نظریات تان را با ما شریک سازید